Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Laten we beginnen met Ronald Brilman. Hij is woonachtig in Losser met zijn aanstaande vrouw en 2 kids en neemt onze support waar.
Zijn achtergrond is uiteenlopend van KPN tot gastheer in de horeca. Maar na afronding van zijn studie ICT is hij nu werkzaam bij ons op de support afdeling. “Ik vind het leuk om de weg binnen ICT en Nubix te vinden en om te leren van collega’s”.
In zijn vrije tijd gaat Ronald graag naar voetbal (FC Twente) en voetbalt zelf (Kelderklasse). “Ik houd van gamen en bewonder graag de sterrenhemel door mijn telescoop. Verder ben ik in voor alles waar gezelligheid aan te pas komt”. Heb je een goede vraag: stel deze aan Ronald en hij helpt je!

Tomasz Zakrzewski, woonachtig in Winterswijk, is nog bezig met zijn studie HBO ICT in Zwolle. Met zijn werkervaring als systeembeheerder en IT engineer, helpt hij Nubix als IT specialist. In zijn vrije tijd vind hij het leuk om met processen bezig te zijn, dus het automatiseren van processen met arduino/p.
“Automatisch ontbijt maken (koffie wordt altijd goed gezet, maar tosti-ijzers gaan nog steeds te vaak kapot; geloof dat het al 7de is) en cockpits voor modelvliegtuigen nabouwen zijn mijn huidige projecten. Hier besteed ik de meeste vrije uren aan. Als ik geen projectjes voor mijzelf kan verzinnen, dan lees ik graag”.
Dus: daag Tomasz gerust uit met jouw processen!

En als laatste nieuwkomer hebben we Mels Put. Hij komt uit Eibergen en woont daar met zijn vriendin en zoontje en nog een kindje op komst. Na zijn opleiding HBO communicatie- systemen (brand design) heeft hij jaren gewerkt als grafisch designer. Van flyer tot huisstijl werd toen door hem  ontworpen. Nu bij Nubix is hij Projectleider, en dit zegt hij erover “Het leukste vind ik om samen met de klant mooie oplossingen te bedenken en te maken. In mijn nieuwe rol wil ik dit samen met het team voor elkaar krijgen. Ik ben een echte teamspeler”.
In zijn vrije tijd is Mels een fanatiek fietser en wintersporter. En hij brengt graag tijd door met zijn gezin. Is jouw bedrijf toe aan een goede passende oplossing, vraag het Mels.

Welkom bij Nubix en succes alle drie met jullie uitdagingen!

Posted in NubixTags:
Previous
All posts
Next

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin