Nubix
Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

Op 17 juni hebben we samen met bedrijventerrein ’t Varck-Brammelo een open huis georganiseerd. Fijn dat we hier weer aan mee konden doen.
Door het hele pand en buiten op de parkeerplaats hadden we onze informatiepunten neergezet, met op elk punt uitleg en informatie over onze dienstverlening.

Voor de kids hadden we een puzzeltocht door het pand heen georganiseerd. Ook stond er een PlayStation klaar om op te gamen en een springkussen.

Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen die wilde, door ons pand heen lopen en overal informatie ontvangen.

De opkomst was goed en het was leuk om te zien dat mensen vanuit de regio, buurtbewoners en potentiële medewerkers geïnteresseerd waren om hier even binnen te kijken.

Mocht je het gemist hebben, maar wil je toch even een kijkje binnen nemen?
Neem contact met ons op via verkoop@nubix.nl en we zorgen ervoor dat je alsnog rondgeleid gaat worden. Doen we graag, want we zijn trots op wat we allemaal doen!

Posted in NubixTags:
Previous
All posts
Next

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin