Nubix
Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

Op 1 juni beleefden wij met de mensen die zich hadden aangemeld een heel leuke relatiedag. In eerste instantie hebben wij onszelf gepresenteerd en dat hebben wij met ons hele team gedaan. We hebben vervolgens verteld over onze uiteenlopende projecten binnen kantoor, productie, magazijn, buitendienst, werkvoorbereiding en expeditie. Soms is het lastig te vertellen wat we allemaal kunnen en doen, maar heb jij een issue binnen een van deze afdelingen of wil je jouw (werk)proces efficiƫnter laten verlopen, laat ons dan eens meedenken. Dit was het officiƫle gedeelte.

Toen door naar het officieuze gedeelte, want aansluitend gingen we karten en uiteraard was daar een competitie aan verbonden. Met een mooie prijs die werd uitgereikt aan de terechte winnaars.

Daarna stond er een heerlijke BBQ voor ons klaar, met een uitgebreid buffet. En onder het genot van dit heerlijke eten en een drankje konden we nog even nagenieten van de leuke middag samen.

Trots op ons team, op dat wat we samen hebben neergezet!

En voor alle aanwezigen natuurlijk: bedankt dat je erbij was! Zien we jou de volgende keer ook?

Posted in NubixTags:
Previous
All posts
Next

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin